Palvelut

Meillä on aikaa sinulle

Valitse isännöitsijä, joka on kiinnostunut juuri teidän taloyhtiöstä ja sen osakkaista!

Aika Isännöinti tarjoaa taloyhtiöille laadukasta ja räätälöityä isännöintiä, jonka tärkein elementti on asiakas.Palvelukokonaisuus räätälöidään aina taloyhtiökohtaisesti ja laaditaan asiakkaan edun mukaisesti. Voimme hoitaa hallinnollisia tai teknisiä tehtäviä yksittäisinä palveluina tai ottaa vastuun koko taloyhtiön isännöinnistä kuukausiveloituksella.

Tutustu alta yleisimpiin isännöintipalveluihimme.

Taloyhtiön kokoukset

Asiakkaitamme ovat niin pienet kuin suuremmatkin taloyhtiöt, ja toteutamme laadukkaat ja kokonaisvaltaiset kiinteistön ja taloyhtiön ylläpitoon liittyvät palvelut kattavalla osaamisella.

Sopimusten hoito ja kilpailuttaminen

Taloyhtiöissä on useita sopimuksia, joiden ylläpidosta isännöitsijä vastaa. Kilpailutamme ja ylläpidämme sopimuksia taloyhtiön edun mukaisesti ilman lisäkustannuksia.

Korjaushankkeet

Aika Isännöinnillä on laajat yhteistyöverkostot, joiden avulla voimme tarjota esimerkiksi erilaisissa korjaushankkeissa vaadittavaa teknistä, juridista, taloudellista ja viestinnällistä osaamista. Oli kyseessä sitten pieni tai iso remontti tai korjaustarve, meiltä löytyvät kanavat ja osaaminen saada työ tehtyä huolellisesti ja kustannustehokkaasti.

Taloushallinto

Kauttamme saat taloyhtiöiden kirjanpidon ja tilinpäätökset asunto-osakeyhtiölain vaatimien erityispiirteiden mukaisesti laadittuna. Taloushallinnon osaajamme hoitavat kirjanpidon, talouden seurannan sekä esimerkiksi vastike-, vuokra- ja ostoreskontran ja lainojen hallinnoinnin taloyhtiöiden tarpeiden mukaan.

Noudatamme aina

hyvää isännöintitapaa

Isännöitsijöiden Auktorisointiyhdistys ISA ry:n vahvistamat hyvää isännöintitapaa koskevat eettiset ohjeet. Hyvä isännöintitapa kuvaa niitä eettisiä sääntöjä, jotka jokaisen isännöitsijän on täytettävä toimiessaan isännöitsijän tehtävissä. Hyvää isännöintitapaa sovelletaan sekä asuin- että toimitilakiinteistöjen isännöintiin.

Olisiko AIKA vaihtaa isännöitsijää?

Aika Isännöinti tarjoaa luotettavaa, asiakaslähtöistä ja avointa isännöintiä taloyhtiöille Kuopiossa ja lähialuilla.